Välkommen till oss!

Elektriker Nacka

Behöver du en elektriker i Nacka? Varmt välkommen att anlita oss!

Vi är proffset du behöver

Vi är din elektriker i Nacka

Behöver du en professionell och pålitlig elektriker i Nacka? Då har du kommit rätt! Vi på JWS Eltjänst AB har erfarna och kunniga Elektriker. Framförallt utför vi elinstallationer, elservice och diverse arbeten inom installation av data och tele för både privatpersoner och företag. Med många års erfarenhet, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser är vi det självklara valet för dig som behöver hjälp med el i Nacka med omnejd. 

Våra elektriker i Nacka är alltid fokuserade på säkerhet och kvalitet. Vi efterlever gällande lagar och regler, inklusive elsäkerhetslagen, och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra arbetsmetoder. Våra elektriker är certifierade och har en betydande erfarenhet inom elarbeten.

Vad gör våra elektriker?

Elinstallationer, elservice och nätverk är viktiga komponenter i moderna byggnader och anläggningar, det är dessa områden vi lägger stort fokus på. Allt från att montera eluttag och belysning till att dra kablar och koppla in huvudströmbrytare. En korrekt utförd elinstallation säkerställer en trygg och effektiv användning av elektricitet i hem, kontor och offentliga miljöer. Utöver detta utför vi underhåll och reparation av elsystem för att säkerställa kvalité och säkerhet för att förebygga olyckor. 

Kontakt

Elinstallationer

Elinstallationer är viktiga för att få elektricitet att fungera i hem, affärer och offentliga byggnader. Om du anlitar en skicklig elektriker kan du vara säker på att allt blir rätt och säkert gjort redan från början. Våra elektriker har erfarenhet av att ta hand om alla delar i elsystemet. Det är viktigt att följa regler och standarder för att undvika faror med elektricitet. Genom att använda sig av våra elektriker vid elinstallationstjänster skyddar du ditt hem säkert, samtidigt som du ser till att allt fungerar ordentligt.

Data, Tele, Nätverk

Vi är experter på att installera skräddarsydda nätverkslösningar för både telekommunikation och data. Med glädje tar vi oss an uppdrag för att erbjuda kompletta och kundanpassade system. Vårt mål är att förstå varje kunds unika behov och leverera lösningar som passar deras krav. Genom att utnyttja vår tekniska kompetens inom tele- och datanätverk kan vi skapa en stabil och pålitlig infrastruktur för våra kunder i såväl hem som på arbetsplatser.

Service

Vi erbjuder pålitlig elservice för alla slags elektriska system. Idag hjälper vi företag, fastigheter och privatpersoner med deras elbehov. Våra erfarna elektriker fixar dina elproblem och ser till att allt fungerar säkert. Vi tar hand om underhåll, lagningar, förbättringar och nya installationer. Vår elservice är snabb, effektiv och anpassad för att passa kundens behov. Anlita oss för att få dina elektriska system i toppskick och säkerställa att allt fungerar som det ska.

ROT-avdrag när du anlitar våra elektriker i Nacka

Om du planerar att renovera ditt hem i Sverige, kan du dra nytta av ROT-avdraget. Detta avdrag gäller när du anlitar våra elektriker för att utföra renoveringsarbeten i ditt hem. ROT-avdraget är värt 30% av våra kostnader för jobbet, men det är viktigt att notera att det finns ett maxtak på 50.000 kronor per person och år. För att använda avdraget måste du vara bosatt i Sverige och äga huset där jobbet utförs. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss eller besök Skatteverkets hemsida för mer information.

När behöver man elektriker?

När det gäller funderingar kring el, är det viktigt att du kontaktar en elektriker. El är en farlig kraft och vi rekommenderar starkt att ingen försöker att lösa problemet på egen hand utan fackmannamässig kunskap. Ta alltid kontakta en elektrike.

Hur många elektriker behövs till jobb?

Det är sällan det behövs mer än en elektriker på jobb som vi utför dagligen. I de fall där det kan behövas fler är vid större byggnationer och installationer, där det krävs två personer rent fysiskt eller vid upplärning av nya elektriker.

Vad kostar elektriker i timmen?

Hur vi tar betalt är beroende på vår överenskommelse. Vi räknar på ett ungefär hur många timmar vi anser krävs och det står tydligt med i offerten. Priset i timmen skiljer sig med tanke på material osv. Kontakta oss här så får du en gratis offert på ditt projekt i Nacka.

Vem utfärdar elektriker certifikat?

I Sverige utfärdas certifikaten av branschorganisationen EIO – Elektriska Installatörsorganisationen. Det är de som ansvarar för att administrera och övervaka certifieringen av elektriker genom olika typer av utbildningar och prov.

Anlita oss idag!

Våra elektriker

Vi är ett framstående företag inom elbranschen i Nacka, känt för vår utmärkta och pålitliga service. Med över 20 års erfarenhet har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att erbjuda hållbara tjänster. Våra elektriker i Nacka har sedan start gjort att vi blivit en betrodd elfirma på marknaden.

Våra elektriker är alla certifierade och har genomgått välutbildning för att kunna tillhandahålla våra kunder den högsta nivån av kunskap. Vi är experter på elinstallationer, elreparationer och underhåll, samt data och nätverk. För att säkerställa att vi alltid kan erbjuda det senaste inom branschen, håller våra elektriker sig ständigt uppdaterade om de senaste utvecklingarna på marknaden och inom branschen.
Vi har också bestämt oss för att tänka på säkerhet och miljö. Det innebär att vi hela tiden tänker på hur vi arbetar, hur vi kan bli bättre och hur vårt jobb påverkar naturen.

Vi jobbar i Nacka med omnejd

Framförallt utför vi arbeten i Stockholm med omnejd. Huddinge, Haninge, Södertälje, SalemNacka och på Ekerö är några av de orter vi framförallt jobbar i. Önskar du arbete utanför vårt område? Kontakta oss så ser vi över, hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss redan idag, vi svarar så snabbt vi kan